0348-554821 support@mickcom.nl
0

Website Ontwerp

Bent u toe aan een (nieuwe) website?

Website Development

Website Ontwerp

Het op maat laten maken van een website.
Wanneer u door ons een website op maat wilt laten maken, zullen wij eerst kijken welk doel u ervoor heeft. Op basis hiervan zullen wij een eerste versie van de lay-out maken. Wanneer deze klaar is, zullen wij hem samen met u bekijken en kunt u ons zeggen wat u ervan vindt en wat eventueel nog veranderd zou moeten worden. Hierna zullen wij de lay-out van de website verder uitwerken, en uiteindelijk zullen wij uw tekst en foto’s op de verschillende pagina’s gaan plaatsen. Wanneer uw website volledig afgerond is zullen wij deze op uw domein plaatsen en toevoegen aan zoekmachines, zodat uw website te vinden is op het internet. Wilt u een website door ons op maat laten maken? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zullen uw wensen met plezier uitwerken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Dynamische – Statische Website.
U vraagt wij maken. Wilt u graag een dynamische website zodat u deze zelf makkelijk kan aanpassen. Of juist een website die met teksten en evt. prijzen toch nooit aangepast wordt. Alles is mogelijk. Bij een dynamische website is het echt kinderspel om de website aan te passen. U hoeft geen kennis van websites of programmeren te hebben. Voor een demo kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat er nog meer mogelijk is.
De keuze wat betreft kleurstellingen en lettertype is in principe vrij, zodat de website geheel aan uw eigen huisstijl aangepast kan worden. Zo heeft u de mogelijkheid tot uitgebreide real-time bezoekersstatistieken, een set foto’s van uw bedrijf op de achtergrond laten rouleren, uitgebreide aanmelding bij zoekmachines en startpagina’s, websitebeheer enz.

U heeft al een website?
Bent u niet tevreden over uw huidige website, zijn de jaarlijkse kosten te hoog of laat het aantal bezoekers te wensen over? Mickcom kan u tevens van dienst zijn uw huidige website te optimaliseren en/of uitgebreid aan te melden bij de verschillende (Nederlandse) zoekmachines en startpagina’s. Zo is het mogelijk om tegen geringe kosten meer geïnteresseerden naar uw website te trekken (zonder gebruik te maken van ongeoorloofde methodes)!

Kosten Domein naam en Hosting. De kosten voor een eigen domeinnaam en de hosting van de verschillende aanbieders verschillen behoorlijk. Door de juiste keuze kunnen deze kosten beperkt blijven. Mickcom bied professionele pakketten aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wat kost een Website?
De kosten van uw website hangen voor een groot deel af van de technische eisen en de grootte van de pagina. Een exacte prijs kunnen wij u niet geven, u kunt echter wel (geheel vrijblijvend) een offerte aanvragen. In principe hebben wij voor elk budget een gepaste site! Vanaf € 600,00 is een instap site al mogelijk.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

ICT Security

De vraag naar het verhogen van de veiligheid rondom de ICT-functionaliteiten van een organisatie nemen steeds meer toe.

Lees Meer

MSP ZZP pakketten

Voor ZZP-ers hebben wij aantrekkelijke MSP pakketten samengesteld, deze zijn eventueel beschikbaar incl. een computer of notebook. 

Lees Meer

Camera Beveiliging

Beveiliging voor uw huis, bedrijfspand of een terrein, je kan het zo gek niet noemen of we hebben ergens wel camera’s geplaatst…  vele klanten gingen uw voor. 

Lees Meer

MSP MKB pakketten

Voor een vast bedrag per medewerker per maand incl. onbeperkt support geeft u inzicht in de ICT kosten. Geen uitschieters meer in uw ICT budget.

Lees Meer

Systeem Beheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk.

Lees Meer

Werkplek Beheer

Goed werkplekbeheer vereist kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht