0348-554821 support@mickcom.nl
0

Workspace 365

De nieuwe manier van werken.
Werk vanuit je browser op ieder apparaat, jouw digitale werkplek is overal beschikbaar.

Workspace 365

Workspace 365

Geef mensen meer tijd om te focussen op hun kerntaken:

Zorg dat ze niet continu hoeven te wisselen tussen portalen en applicaties

Alles op één plek met Workspace 365

Als Partner van Workspace 365 vereenvoudigen wij de digitale werkplek door alle applicaties, informatie en intranetcomponenten bij elkaar te brengen op één centrale webpagina. Automatisch aangepast op basis van de rol, het apparaat en de locatie van je gebruiker. En je kunt er gewoon bij via je browser.

In de werkplek log je in één keer in bij zowel web-, hosted als lokale applicaties. Daarnaast heb je inzicht in nieuwsberichten, contactpersonen en bijvoorbeeld de social feed van jouw organisatie. Verder kun je alle applicaties integreren die je nodig hebt om te werken, zoals bijvoorbeeld VoIP-telefonie of chattools. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak omdat je niet telkens hoeft te schakelen tussen verschillende toepassingen. Alles voeren we natuurlijk uit in je eigen fraaie huisstijl.

Workspace 365 vereenvoudigt het werken met documenten door een structuur te hanteren die gebruikers gewend zijn. Door SharePoint te gebruiken als onderliggende technologie voor de opslag met de schil van Workspace 365 erboven, kunnen gebruikers eenvoudig vanaf alle apparaten via hun browser bij documenten komen. Ze zijn er dus zo aan gewend!

Doordat Workspace 365 een koppeling heeft gemaakt met Azure Active Directory (de plek waar alle gebruikersaccounts en wachtwoorden worden opgeslagen) ondersteunt het single sign-on met meer dan 2.500 applicaties. Op deze applicaties log je dus automatisch in met het account waarmee je ook op de werkplek bent ingelogd. Heb je wel oren naar deze oplossing? Neem contact met ons op! Wij kunnen u een demonstratie geven van Workspace 365. Ook is het mogelijk om voor u een demo omgeving op te zetten, hiermee kunt u zelf ervaren wat de kracht van deze oplossing is.

Hieronder vind u een overzicht van de speerpunten Workspace 365. Graag zouden wij andere voordelen en mogelijkheden met u willen bespreken.

Microsoft Office 365

Microsoft 365 betreft een abonnement. Het voordeel hiervan is dat je alleen nog betaalt voor wat je gebruikt en er geen hoge investeringen meer gedaan hoeven te worden.

Lees Meer

Cloud Office Security

Eset Cloud Office Security blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail.

Lees Meer

WEB Hosting

Onze Hosting servers beschikken over SSD schijven, en zijn daarom super snel en geschikt voor elke website.

Lees Meer

VOIP Telefonie

Nooit meer last van een defecte telefooncentrale in de meterkast? Met de zakelijke telefonie oplossing van Mickcom is dit verleden tijd.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht