0348-554821 support@mickcom.nl
0

ICT Security

Goede beveiliging van uw ICT-omgeving is meer dan ooit ontzettend belangrijk.

ICT Security

ICT Security

De vraag naar het verhogen van de veiligheid rondom de ICT-functionaliteiten van een organisatie nemen steeds meer toe. Goede beveiliging van uw ICT-omgeving is meer dan ooit ontzettend belangrijk.
U wilt toch niet dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens voor iedereen toegankelijk zijn? Hoe voorkomt u dat virussen, ransomware en hackers vat krijgen op uw netwerk? Hoe voorkomt u dat data gestolen worden?

We zijn steeds meer afhankelijk geraakt van ICT, zowel zakelijk als privé. Hierdoor heeft cybercriminaliteit een steeds grotere impact. De juiste bescherming stopt niet bij een technologische oplossing alleen. De bescherming dient structureel aangepakt te worden. Veilig werken is niet alleen meer iets van de afdeling ICT, maar vereist de betrokkenheid van alle medewerkers. Mickcom is met ruim 20 jaar ervaring dé ICT-kennispartner die weet welke belangrijke rol ICT, maar zeker ook security, speelt in de bedrijfsprocessen. We realiseren ons dat het verhogen van het bewustzijn op informatiebeveiliging een enorme uitdaging is. Om deze reden bieden wij u een totaalconcept. Naast de vertaling van functionele eisen en wensen naar ICT-oplossingen zorgen wij er ook voor dat de medewerkers van uw organisatie zich maximaal bewust worden van ICT-veiligheid.

Voor welke ICT security-oplossingen kunt u bij Mickcom terecht?

 • Cybersecurity oplossingen
 • Antivirus
 • Microsoft 365 beveiliging (Email, Onedrive, SharePoint en Teams
 • Firewall
 • Twee-Factor-Authenticatie
 • Security awareness

Cybersecurity oplossingen
Vulnerability Management: Contine en geautomatiseerd inzicht in risico’s binnen en buiten het netwerk. Zie zwakke plekken en kwetsbaarheden bij elke apparaat. Zo heb je altijd direct een antwoord op de vraag: “Hoe staan we ervoor?

Hacker DetectieVeel organisaties hebben géén ideeof er een hacker in het netwerk zit. Hackers blijven gemiddeld maar
liefst 287 dagen onopgemerkt. Op hun gemak besmetten ze je systemen en maken back-ups onbruikbaar, zodat de impact van een hack enorm is. Voorkom dit met Hacker Detectie en zorg dat er direct een alarm afgaat zodra een hacker binnen is.

DNS Guard: Verdachte en kwaadaardige netwerkbestemmingen worden geblokkeerd, nog voordat een medewerker of besmet apparaat verbinding heeft kunnen maken. Met DNS Guard blokkeer je ongewenste verbindingen voor ieder apparaat. Of deze nu op kantoor is of bij een medewerker thuis.

Microsoft 365
Email en bestanden in de Cloud dienen natuurlijk ook goed beschermd te zijn.
Wij adviseren onze klanten die gebruik maken van Microsoft 365: Eset Cloud Office Security.
Met dit product worden mailboxen GOED beveiligd op Spam, virussen en phising mails. Ook worden uw bestanden in Onedrive en Sharepoint bij Microsoft beschermd tegen virussen. Voor meer informatie zie ECOS bij onze cloud services. 


Firewall
U kunt bij ons terecht voor zowel de technische componenten als beheersmaatregelen van uw netwerk. Wij bieden de oplossing die precies past bij uw organisatie.
Het dagelijkse beheer en monitoring van de Firewall, wordt volledig door ons team uitgevoerd. Hiermee worden potentiële bedreigingen, gewenste functionele wijzigingen en noodzakelijke security updates direct en gedegen uitgevoerd. U heeft nergens omkijken naar en uw organisatie wordt op deze wijze volledig ontzorgd. 


Authentication-as-a-Service
Eén van de meest gevraagde beveiligingsoplossingen is die rondom digitale toegangsbeveiliging. Het verkrijgen van toegang op de ICT-middelen van een organisatie, middels een gebruikersnaam en wachtwoord, wordt al enige tijd als niet meer veilig beschouwd. Gebruikersnamen en wachtwoorden zijn, in sommige gevallen, te achterhalen, te raden of zelfs te kraken. Hiermee ontstaat er een kans dat kwaad willende via externe toegangsmogelijkheden, zoals Microsoft Remote Desktop Services, Virtual Desktops, VPN verbindingen, etc., inzage kunnen krijgen in de digitale resources (data) van een organisatie.

Om dit te voorkomen is een Twee-Factor-Authenticatie oplossing de meest praktische om te implementeren binnen de ICT-infrastructuur van een organisatie. Deze oplossing vereist, eveneens zoals dit bij bijvoorbeeld banken gebeurt, dat de gebruiker niet alleen zijn gebruikersnaam en wachtwoord kent, maar ook beschikt over een eenmalige gegenereerde code om toegang te verkrijgen. Om dit te realiseren, is technologie nodig. Deze technologie bieden wij aan als een Authentication-as-a-Service dienst. Binnen deze dienst krijgt iedere (relevante) gebruiker van de organisatie zijn eigen token (hetgeen de eenmalige code genereert). Deze extra laag van beveiliging wordt volledig door ons beheerd.

Hoe pakt Mickcom cybersecurity aan?
We beginnen altijd eerst met het in kaart brengen van de specifieke en actuele situatie. Dat betekent dat we starten met inventariseren hoe de ICT beveiliging afgestemd kan worden op de behoefte van de organisatie. Daarin nemen we de volgende punten mee:

 1. Het gewenste beveiligingsniveau
 2. Het beschikbare budget voor het beveiligen van het netwerk
 3. Beschikbaarheid van interne resources
 4. Beheersbaarheid van het beveiligingsproces
 5. Gebruiksgemak voor alle betrokkenen

Mickcom heeft al meer dan 30 jaar ervaring met security-oplossingen voor eenvoudige en complexere omgevingen. Er zijn diverse technologieën en aanbieders van ICT-oplossingen voor security op de markt. Die hebben wij natuurlijk uitvoerig voor u getest. Zo krijgt u altijd de security oplossing die bij uw organisatie past. Van advies tot en met implementatie.

Iedere organisatie heeft een zwakke schakel.

Technologie kan niet alles voorkomen. Informatie- en communicatietechnologie maakt veel mogelijk, maar in het geval van cybercrime zien we nog vaak dat menselijke fouten zorgen voor zwakke schakels in de beveiliging.

We hebben de 5 meest essentiële cybercrime preventietips voor je op een rijtje gezet. Download het bestand, deel het met collega’s, print het en hang het op zichtbare plekken in jouw organisatie. Doe er je voordeel mee.

Download hier de Cybercrime Preventie Tips

Camera Beveiliging

Beveiliging voor uw huis, bedrijfspand of een terrein, je kan het zo gek niet noemen of we hebben ergens wel camera’s geplaatst…  vele klanten gingen uw voor. 

Lees Meer

Werkplek Beheer

Goed werkplekbeheer vereist kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees Meer

Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk.

Lees Meer

Serverbeheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Lees Meer

MSP ZZP pakketten

Voor ZZP-ers hebben wij aantrekkelijke MSP pakketten samengesteld, deze zijn eventueel beschikbaar incl. een computer of notebook. 

Lees Meer

MSP-MKB pakketten

Voor een vast bedrag per medewerker per maand incl. onbeperkt support geeft u inzicht in de ICT kosten. Geen uitschieters meer in uw ICT budget.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht