0348-554821 support@mickcom.nl
0

NAS Backup

Backup oplossing voor het veilig stellen van je NAS data

NAS Backup

NAS Backup

Maak automatisch back-ups naar de Mickcom Cloud. Beschikbaar voor elke (Synology) NAS, waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Back-ups zonder zorgen
Wanneer de back-up is ingesteld, zullen wij deze voor u monitoren. In een duidelijke web interface houden wij de back-ups in de gaten. Bij back-ups waar er problemen zijn zullen wij direct actie ondernemen om dit op te lossen.

Encryptie & Privacy
De communicatie tussen de te back-uppen NAS en de Mickcom Cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Tevens word de back-up bij ons versleuteld opgeslagen.
Daarmee voldoen wij aan de Europese Privacyverordering. De data word opgeslagen in ons Nederlands datacenter.

Back-up tijd.
De Back-ups van de NAS worden elke avond vanaf 22 uur gestart. Zo bent u er zeker van dat elke avond de data veilig word bewaard in het Datacenter van Mickcom.

Bewaarbeleid
In overleg zullen we saen met u een bewaarbeleid opstellen van de backups. Standaard zullen de backups 30 dagen bewaard blijven.

Werkstation Backup

Maak automatisch back-ups naar de Mickcom Cloud. Beschikbaar voor elke Windows Client, waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Lees Meer

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption biedt krachtige versleuteling die wordt beheerd door ESETs managementconsoles en verhoogt de gegevensbeveiliging van uw organisatie om te voldoen aan de databeschermingsreguleringen.

Lees Meer

Microsoft 365 Backup

Helaas verliezen veel bedrijven data, ook in de Cloud.
Dataverlies gebeurt niet alleen door virussen maar ook door menselijk handelen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht