0348-554821 support@mickcom.nl
0

VOIP Telefonie

Telefonie voor Start-up en enterprise bedrijven
Alle functies beschikbaar en GEEN verborgen kosten, vaste prijs met alle mogelijkheden

VOIP Telefonie

VOIP Telefonie

Telefooncentrale in de Cloud.
Nooit meer last van een defecte telefooncentrale in de meterkast? Met de zakelijke telefonie oplossing van Mickcom is het opgelost. Onze VOIP telefooncentrale in de cloud is altijd up-to-date, overal goed bereikbaar en het abonnement is eenvoudig op- en af te schalen. Bovendien profiteer je optimaal van onze innovaties, want een telefooncentrale in de cloud is continu in ontwikkeling.
Voor een vast bedrag per maand per toestel kunt u alle functies gebruiken van ons innovatieve telefonieplatform Pulse. Bij ons geen kleine lettertjes of bijbetalen voor extra functies.

Bepaal zelf je Belplan.
Met telefonie van Mickcom kies je voor gemak. Je kunt online voor ieder telefoonnummer een belplan maken. Daar bepaal je welke route een inkomend belletje aflegt. Laat je bijvoorbeeld alle toestellen tegelijk rinkelen, of in een bepaalde volgorde? Of liever een keuze om gelijk bij het juiste team uit te komen? Ook stel je eenvoudig een welkomstboodschap, wachtrij, doorschakeling en je openingstijden in.

Vast, Mobiel of Draadloos.
Per aangesloten toestel kan je gebruik maken van alle functionaliteiten in ons telefonieplatform. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan op je factuur. Je kunt elke maand het aantal aangesloten toestellen eenvoudig op – en afschalen. Of je nu een draadloos toestel, vast toestel of mobieltje gebruikt.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Belplan Callcenter Gespreksopname Telefonisch vergaderen
Hotdesking Bestemming beheer Openingstijden Keuzemenu
Fax to Email Voicemail (2 email) Wachtmuziek Groepen
Gratis intern bellen Flexibel Standaard meertalig Pulse APP

 

Stap zorgeloos over.
We helpen je met een naadloze overstap. Je kunt Pulse zelf instellen. Liever toch wat hulp? Dan helpen wij u graag verder! En na oplevering zijn wij indien nodig 24/7 beschikbaar.

Werkstation Backup

Maak automatisch back-ups naar de Mickcom Cloud. Beschikbaar voor elke Windows Client, waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Lees Meer

Server Backup

De communicatie tussen de te back-uppen server(s) en de Mickcom Cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Tevens word de back-up bij ons versleuteld opgeslagen.

Lees Meer

Secure Authentication

Eset Secure Authentication bied bedrijven van elke omvang een eenvoudige en effectieve manier om multifactor authenticatie te implementeren in veelgebruikte systemen.

Lees Meer

Dynamic Threat Defense

Als organisatie wilt u cyberrisico’s tot een minimum beperken en werknemers in staat stellen om hun werk efficiënt en veilig te kunnen blijven doen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht