0348-554821 support@mickcom.nl
0

Cloud Office Security

Native en proactieve email beveiligingsoplossing
Krachtige detectie voor Spam, Phishing, Malware en Ransomware

Cloud Office Security

Eset Cloud Office Security

Waarom niet de ingebouwde beveiliging van Microsoft 365?
Bescherming door derden is al de standaard, ESET-onderzoek toont aan dat slechts een minderheid van de klanten vertrouwt op de ingebouwde beveiliging van Microsoft alleen. Bijna 50% van de klanten maakt al gebruik van een of andere vorm van bescherming door derden, en nog eens 33% is van plan dit op korte termijn te doen.

Volgens het Ponemon Instituut heeft 65% van het MKB in 2019 een cyberaanval meegemaakt, en meldde 53% het slachtoffer te zijn van phishing/social engineering. Zoals een groot aantal MKB bedrijven in 2019 heeft vastgesteld, kan een ineffectieve oplossing grote zakelijke gevolgen hebben.
Gemiddeld word er € 5.500 gevraagd om ransomware vrij te geven.


Soorten Email bedreigingen:

Phishing is een type frauduleuze e-mail die zich zowel in een e-mail als op een webpagina voordoet als een merk. Het misleidt een gebruiker om een frauduleuze website te bezoeken en zijn of haar accountgegevens bekend te maken.

Spear Phishing is een e-mail die zich voordoet als een collega of een andere bekende met het doel om de ontvanger te misleiden bij het plannen van een bankoverschrijving, het kopen van cadeaubonnen of het wijzigen van bankgegevens.

Malware is kwaadaardige software die is ontworpen om een computer of apparaat te compromitteren, inclusief het beschadigen of stelen van gegevens en het vermenigvuldigen van gegevens om andere computers en/of apparaten te besmetten.

Ransomware is kwaadaardige software die een computer vergrendelt. Het toont op het scherm een Bitcoin losgeld dat het slachtoffer moet betalen om weer toegang te krijgen tot zijn of haar computer, of anders te worden geconfronteerd met gegevensvernietiging of datalekken

 

Microsoft 365 Email aanvallen.

Alleen al in 2019 hebben hackers meer dan 64.000 phishing pagina’s gemaakt die zicht als microsoft login pagina’s voordeden. Ontworpen om inloggevens van accounts te stelen. Phishing is slechts 1 soort emailbedreiging voor bedrijven.

Hoewel de in Microsoft 365 opgenomen beveiligingsmechanismen (inclusief EOP) succesvol zijn in het onderscheppen van de meeste spam en bekende dreigingen, moeten bedrijven een niveau van bescherming aannemen om te waken voor onbekende en dynamische bedreigingen. Daarom raadt Gartner bedrijven die Microsoft 365 gebruiken een gelaagde benadering van emailbeveiliging aan.

 

Waarom niet de ingebouwde beveiliging van Microsoft 365?
Bescherming door derden is al de standaard, ESET-onderzoek toont aan dat slechts een minderheid van de klanten vertrouwt op de ingebouwde beveiliging van Microsoft alleen. Bijna 50% van de klanten maakt al gebruik van een of andere vorm van bescherming door derden, en nog eens 33% is van plan dit op korte termijn te doen.

Eset Cloud Office Security is de oplossing!

Eset Cloud Office Security blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail. Om dit te doen, is deze oplossing gebaseerd op machinale learning modellen die een real-time gedragsanalyse van de hele e-mail uitvoeren, inclusief URL’s en bijlagen.

Behalve Email scant Eset Cloud Office Security ook bestanden in Onedrive. Voor medio 2021 staan er toevoegingen gepland voor Microsoft Team En Microsoft Sharepoint. Bestanden en links in deze producten zullen dan ook worden gescand.

Anti-phising op vele facetten – Voert een real-time, diepgaande gedragsanalyse van de e-mail en URL uit, gevolgd door doorverwijzingen om te bepalen of de uiteindelijke pagina frauduleus is. Machineleermodellen analyseren 47 kenmerken van de e-mail en URL op kwaadaardig gedrag, terwijl de Computer Vision-algoritmen scannen op gewijzigde logo‘s, QR-codes en andere afbeeldingen die vaak gebruikt worden in phising-aanvallen.

Op banner gebaseerde Anti-speer fishing – Natural Language Processing algoritmen interpreteren verdachte tekst, terwijl de afwijkingsdetectie een anoniem profiel bouwt, dat normale communicatiepatronen voor elk van uw medewerkers vaststelt. Detecteert afwijkingen, zoals pogingen tot gebruikersimitatie of financiële verzoeken, geeft een aanpasbare waarschuwingsbanner af waarmee de gebruiker wordt gewaarschuwd

Op gedrag gebaseerde Anti-malware – Voert een uitgebreide analyse van de oorsprong, inhoud en context van e-mails en bijlagen uit. Doordat dit verder gaat dan slechts het scannen van bijlagen, detecteert de oplossing malware veel eerder dan anti-virus en sandboxing-technologieën, zonder dat gebruikers hoeven te wachten.

Interne bedreigingsbescherming – Scant intern e-mailverkeer om interne aanvallen met gebruik van gecompromitteerde accounts te voorkomen, dankzij de native integratie met Microsoft 365.

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption biedt krachtige versleuteling die wordt beheerd door ESETs managementconsoles en verhoogt de gegevensbeveiliging van uw organisatie om te voldoen aan de databeschermingsreguleringen.

Lees Meer

Secure Authentication

Eset Secure Authentication bied bedrijven van elke omvang een eenvoudige en effectieve manier om multifactor authenticatie te implementeren in veelgebruikte systemen.

Lees Meer

Server Backup

De communicatie tussen de te back-uppen server(s) en de Mickcom Cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Tevens word de back-up bij ons versleuteld opgeslagen.

Lees Meer

Microsoft 365 Backup

Helaas verliezen veel bedrijven data, ook in de Cloud.
Dataverlies gebeurt niet alleen door virussen maar ook door menselijk handelen.

Lees Meer

Microsoft Office 365

Microsoft 365 betreft een abonnement. Het voordeel hiervan is dat je alleen nog betaalt voor wat je gebruikt en er geen hoge investeringen meer gedaan hoeven te worden.

Lees Meer

Cloud Werkplek

Werk overal en op elk device.
De nieuwe manier van werken met gegarandeerd meer productiviteit tegen voorspelbare, lage kosten.

Lees Meer

WEB Hosting

Onze Hosting servers beschikken over SSD schijven, en zijn daarom super snel en geschikt voor elke website.

Lees Meer

VOIP Telefonie

Nooit meer last van een defecte telefooncentrale in de meterkast? Met de zakelijke telefonie oplossing van Mickcom is dit verleden tijd.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht