0348-554821 support@mickcom.nl
0

Systeembeheer

Worden uw systemen gecontroleerd en geupdate?

System Management

Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost.

Systeembeheer is belangrijk omdat het de performance en betrouwbaarheid van uw systemen verhoogd. Goed systeembeheer speelt een zeer belangrijke rol in de veiligheid van uw systemen en data. Met de nieuwe AVG-wetgeving bent u als bedrijf zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van opslaan van persoonsgegevens. Niet preventief systeembeheer zorgt bovendien voor onnodig veel downtime en daarmee veel frustratie binnen uw organisatie.

Systeembeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat uw systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering van systeembeheer maakt dit alles mogelijk. Mickcom ICT is uw full service ICT partner op het gebied van:

R

Serverbeheer

R

Werkplekbeheer

R

ICT Security

R

ICT Migratie projecten

R

Licentiebeheer

R

Hulp op Afstand

Systeembeheer Online: schaalbaar en inzichtelijk

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. Met ons preventief Systeembeheer Online hebben wij een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Dit kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar: het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee. Dankzij de bij Mickcom aanwezige kennis, zijn migraties naar de nieuwste software versies geen probleem meer. U bent hiermee verzekerd van de meest optimale beveiliging en functionaliteit.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
U kunt onderstaand formulier invullen of ons telefonisch bereiken op 0348-554821

Werkplek Beheer

Goed werkplekbeheer vereist kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees Meer

ICT Security

De vraag naar het verhogen van de veiligheid rondom de ICT-functionaliteiten van een organisatie nemen steeds meer toe.

Lees Meer

MSP-MKB pakketten

Voor een vast bedrag per medewerker per maand incl. onbeperkt support geeft u inzicht in de ICT kosten. Geen uitschieters meer in uw ICT budget.

Lees Meer

Serverbeheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht