0348-554821 support@mickcom.nl
0

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij zijn wij, en hoe kunnen we u assisteren

 

Over Ons

ICT Advies en Beheer sinds 2000

Mickcom is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het adviseren, leveren en beheren van betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen voor het MKB en ZZP. Wij ondersteunen onze relaties in het realiseren van de (bedrijfs)doelen door alle ICT zorgen uit handen te nemen.
Met meer dan 20 jaar ervaringen helpen wij u graag met het oplossen van ICT vraagstukken.

De relaties van Mickcom waarderen de persoonlijke aanpak en de typische “hands-on” mentaliteit.

Wanneer ook u beseft dat u erg afhankelijk bent of wordt van automatisering en ICT en u dat zorgen baart, dan is het goed om u te oriënteren op de mogelijkheden van een externe ICT afdeling. Net zoals de vele bedrijven die eerder die keuze maakten voor Mickcom. Op basis van onze ervaring, actuele kennis en prijsstelling kunnen wij u goed van dienst zijn. Dat doen we op een wijze die u doet vergeten dat we extern zijn.

Laptop Repair / Desktop Repair

Virus and Spyware Removal

Data Recovery and Backup Plan

Network Design

Cloud Services

Cyber Security

IT Experts

Jaren ervaring

Oprichtings jaar Mickcom

Vertrouwen

Waarom kiest u voor ons

Missie

Wij zien het als onze missie om voor onze relaties een betrouwbare ICT partner te zijn, daarbij streven wij ernaar om onze dienstverlening naar een steeds hoger niveau te tillen. Passend maatwerk dat in goede samenspraak flexibel aanpasbaar is aan veranderende eisen en wensen van u als klant. Om dit te realiseren investeren wij constant in software en kennis. 

Visie

Mickcom beseft dat ICT-infrastructuur en telecommunicatie een belangrijke basis vormt voor elke professionele organisatie. Het belang van ontzorging op ICT-gebied staat voorop bij Mickcom, waardoor klanten in staat worden gesteld om te uit te blinken in hun core business, nu en in de toekomst.

+ 30 jaar ervaring

Vast aanspreekpunt

Problemen worden snel opgepakt

Wij denken met u mee

Monitoring van al uw Devices

Flexibel en staan altijd voor u klaar

Ontzorging van ICT vraagstukken

History

Geschiedenis

Mickcom is in april 2003 opgericht door Remco Sluijs. De eerste jaren van het nieuwe decennium hebben de ICT-ontwikkelingen een stevige groei doorgemaakt en is het bedrijf van automatisering langzaam veranderd in een organisatie gericht op all-round ICT-services.

2010 was het jaar dat de slaapkamer is ingeruild voor een kantoorpand op het bedrijven terrein van Lopik.

In 2012 is het eerste personeelslid aangenomen in de vorm van een office manager waardoor wij meer tijd kregen voor wat we het liefst doen… ICT vraagstukken behandelen en oplossen van problemen.

2016 was het jaar van de 2e verhuizing, we zochten een wat groter kantoor met een eigen demo ruimte, hier zijn we in de zomer van 2016 ingetrokken en verhuisd naar Schoonhoven aan de Platinastraat 10-K.
In ons nieuwe pand kunnen we onze dienstverlening weer verbeteren, en doorgroeien.
Inmiddels bestaat het IT team uit 2 professionals en beschikt Mickcom over haar eigen online helpdesk.

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht