0348-554821 support@mickcom.nl
0

Camera Beveiliging

Neem alles op wat er rond uw huis of bedrijfspand gebeurd

Camera Security

Camera Beveiliging

Beveiliging voor uw huis, bedrijfspand of een terrein, je kan het zo gek niet noemen of we hebben ergens wel camera’s geplaatst.

Bent u op zoek naar goede kwaliteit, een betrouwbare installateur, en een betaalbare oplossing?
Wij denken graag mee en maken een passend voorstel voor iedere situatie.

Bewaking camera’s aanschaffen
Een bewakingscamera laten installeren is niet duur, tenminste als u zich goed laat adviseren. U kunt in de bouwmarkt een goedkoop setje proberen welke na 4 maanden stuk is…..  of een professionele installatie aanschaffen waar u jaren lang plezier van gaat hebben.

Er zijn camera’s in alle soorten en maten te verkrijgen, wij zeggen altijd goedkoop is duurkoop maar hou het betaalbaar, het duurste is zeer zeker niet het beste…. maar het goedkoopste is ook niet altijd even betrouwbaar.

Wij leveren producten waar we achterstaan en waar onze klanten op kunnen vertrouwen en gaat er iets stuk ? dan vervangen wij het, heeft u een vraag ? dan is onze helpdesk er… en wilt u er later een extra camera bij is dat ook geen enkel probleem. 

Opnames maken met een bewakingcamera
Bijna net zo belangrijk als een camera is de keuze voor een opname recorder, van zeer goedkoop tot enorm duur zijn deze te krijgen, maar hoe weet u dat u een goede te pakken heeft?

Veel merkloze producten en of producten welke op lagere kwaliteit opnemen zijn er voldoende te krijgen….  wij waarschuwen onze klanten altijd voor de gevaren, want dan heeft u nog zulke mooie camera’s  maar met een slechte recorder heeft u waardeloze kwaliteit beelden.

Wij leveren dan ook uitsluitende goede kwaliteit, Dahua of HIK recorders… dit zijn merken waar je op kan bouwen en waarvan je weet dat ze over 3 a 4 jaar nog steeds werken. Ook de support van deze merken zijn langlopend.

Bewakingscamera gebruiken om een object in de gaten te houden
Ergens vanaf het jaar 2002 is het populair geworden om de camera beelden via internet te kunnen bekijken, dit is in de loop van het jaar 2008 versneld geraakt doordat het steeds meer betaalbaar is geworden.

Vanaf de komst van de Smartphone en de Tablet is de vraag naar systemen die standaard altijd met internet in verbinding staan enorm groot te noemen. 100% van onze installatie’s zijn dan ook geschikt om via internet of de telefoon te worden bekeken.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

Serverbeheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Lees Meer

Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk.

Lees Meer

Werkplek Beheer

Goed werkplekbeheer vereist kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees Meer

Camera Beveiliging

Beveiliging voor uw huis, bedrijfspand of een terrein, je kan het zo gek niet noemen of we hebben ergens wel camera’s geplaatst…  vele klanten gingen uw voor. 

Lees Meer

ICT Security

De vraag naar het verhogen van de veiligheid rondom de ICT-functionaliteiten van een organisatie nemen steeds meer toe.

Lees Meer

MSP-MKB pakketten

Voor een vast bedrag per medewerker per maand incl. onbeperkt support geeft u inzicht in de ICT kosten. Geen uitschieters meer in uw ICT budget.

Lees Meer

MSP ZZP pakketten

Voor ZZP-ers hebben wij aantrekkelijke MSP pakketten samengesteld, deze zijn eventueel beschikbaar incl. een computer of notebook. 

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht