0348-554821 support@mickcom.nl
0

WEB Hosting

Wij bieden ook hosting aan op onze eigen Plesk Servers

WEB Hosting

WEB Hosting

Website hosting is het beschikbaar stellen van een stuk schijfruimte op een server, een computer die continu met het internet verbonden is, waarop bijvoorbeeld de pagina’s van een website op geplaatst kunnen worden.

Zo’n afgebakend stuk schijfruimte, met alle bijbehorende diensten en beheermogelijkheden, noemen we een hosting pakket.
Ons standaard hosting pakket beschikt over:
– 1 Gb schijfruimte
– 1 SQL Database
– Onbeperkt dataverkeer
– Tevens ondersteunen onze hostingpaketten alle populaire applicaties zoals: Joomla, WordPress en vele anderen.


HOSTING EN EEN DOMEINNAAM
Aan een website op een hosting account kan vervolgens een domeinnaam worden gekoppeld, zoals www.mickcom.nl, zodat deze gemakkelijk te vinden zijn op het internet.

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor heeft elke site een bepaalde hoeveelheid dataverkeer of schijfruimte nodig. Het is zonde om te betalen voor ruimte die u niet gebruikt. Wij hebben daarom een aantal verschillende hostingpaketten samengesteld, zodat we gezamelijk het beste pakket kunnen kiezen dat het beste bij u past.

Onze Hosting servers beschikken over SSD schijven, en zijn daarom super snel en geschikt voor elke website. Tevens worden deze servers dagelijks gebackupt zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wanneer uw website is gemaakt met WordPress is het tevens mogelijk om alle plugings automatisch door ons maandelijks te laten updaten.
Een up to date website is zeer belangrijk zodat hackers niet via een bug in een oudere versie op uw site kunnen komen om hier schadelijke software op te zetten.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Secure Authentication

Eset Secure Authentication bied bedrijven van elke omvang een eenvoudige en effectieve manier om multifactor authenticatie te implementeren in veelgebruikte systemen.

Lees Meer

NAS Backup

Maak automatisch back-ups naar de Mickcom Cloud. Beschikbaar voor elke (Synology) NAS, waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Lees Meer

Server Backup

De communicatie tussen de te back-uppen server(s) en de Mickcom Cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Tevens word de back-up bij ons versleuteld opgeslagen.

Lees Meer

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption biedt krachtige versleuteling die wordt beheerd door ESETs managementconsoles en verhoogt de gegevensbeveiliging van uw organisatie om te voldoen aan de databeschermingsreguleringen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht