0348-554821 support@mickcom.nl
0

Dynamic Threat Defense

Bescherming tegen onbekende bedreigingen

Threat Defense

Dynamic Threat Defense

 Als organisatie wilt u cyberrisico’s tot een minimum beperken en werknemers in staat stellen om hun werk efficiënt en veilig te kunnen blijven doen. Organisaties van elke grootte hebben vandaag de dag bescherming nodig tegen nieuwe en nog onbekende dreigingen.

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder om detectie door bestaande endpointbeveiliging te kunnen omzeilen.

Wanneer uw bestaande endpointbeveiliging een verdacht object detecteert dat niet direct als schadelijk gecategoriseerd kan worden, dan wordt het bestand naar de cloud sandbox van ESET Dynamic Threat Defense gestuurd. Deze analyseert vervolgens het gedrag en bepaalt of het bestand schadelijk is, waarmee voorkomen wordt dat het bedrijfsnetwerk geïnfecteerd wordt.

De analyse gebeurt volledig automatisch en vereist geen menselijke interactie, waardoor er geen extra IT-beveiligingsspecialisten nodig zijn en uw organisatie de stap maakt naar een hoger beveiligingsniveau.

Ontzorging van werknemers

Onbekende bestanden worden pas doorgelaten als na analyse is bevestigd dat het niet schadelijk is. Hierdoor kunnen medewerkers goed én veilig hun werk doen, zonder bang te zijn om hun werkgever onbedoeld schade toe te brengen.

Behoud van snelheid op endpoints
Het maken van een gedragsanalyse kost een enorme hoeveelheid rekenkracht. De cloud sandbox is een veel krachtiger en toegewijd systeem dat in staat is om samples in enkele minuten in plaats van dagen te analyseren, zonder extra systeembelasting, door de kracht van de ESETcloudomgeving. Dit stelt werknemers in staat om zonder hinder hun werk uit te blijven voeren en tegelijkertijd het risico op een succesvolle cyberaanval te verkleinen.

Ondernemen met minimale cyberrisico’s
Door geautomatiseerde controle te hebben over gevaren die u nog niet kent, wordt u in staat gesteld om te focussen op wat er voor u toe doet: uw bedrijfsvoering. Onbekende dreigingen krijgen geen kans om het bedrijfsnetwerk binnen te dringen, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt.

Geen extra IT-specialisten nodig
Het aanschaffen van hardware voor geavanceerde detectietechnologieën en het inhuren van IT-specialisten om deze te monitoren is kostbaar. Door deze oplossing te implementeren maakt u gebruik van de snelste detectietechnologieën tegen nieuwe, nog onbekende dreigingen, zonder daar extra IT-personeel voor in te zetten.

Wat is Cloud Sandboxing?
De cloud sandbox is een testomgeving die bestaat uit verschillende soorten besturingssystemen, waarin elk verdacht bestand wordt uitgevoerd en het gedrag wordt geanalyseerd om te bepalen of een bestand schadelijk is of niet. De cloud sandbox levert de snelste analyse van malware: in enkele seconden tot minuten. Het resultaat wordt direct gedeeld met alle verbonden endpoints in het netwerk en biedt daarmee beveiliging voor de gehele organisatie. Hiermee wordt voorkomen dat ransomware zijn vernietigende activiteiten binnen het bedrijfsnetwerk kan loslaten.

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption biedt krachtige versleuteling die wordt beheerd door ESETs managementconsoles en verhoogt de gegevensbeveiliging van uw organisatie om te voldoen aan de databeschermingsreguleringen.

Lees Meer

Cloud Werkplek

Werk overal en op elk device.
De nieuwe manier van werken met gegarandeerd meer productiviteit tegen voorspelbare, lage kosten.

Lees Meer

Cloud Office Security

Eset Cloud Office Security blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail.

Lees Meer

VPS Hosting

Onze VPS'en zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen en samen met uw activiteit te veranderen.

Lees Meer

VOIP Telefonie

Nooit meer last van een defecte telefooncentrale in de meterkast? Met de zakelijke telefonie oplossing van Mickcom is dit verleden tijd.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht