0348-554821 support@mickcom.nl
0

Securityhive

Oplossingen voor een veilig netwerk

Mickcom investeert in cybersecurity door samenwerking met SecurityHive.

Mickcom en SecurityHive hebben onlangs bekend gemaakt dat de bedrijven een strategisch partnerschap aangaan. Dankzij deze samenwerking kunnen wij de oplossingen van SecurityHive inzetten om jouw digitale beveiliging te versterken. De overeenkomst zorgt ervoor dat wij onze klanten naar het volgende niveau kunnen brengen. SecurityHive is een Nederlandse Cybersecurity fabrikant dat sinds 2017 de focus legt op het eenvoudig en begrijpelijk maken van cybersecurity.

“Het aantal kwetsbaarheden in de IT-omgeving neemt toe. In 2021 werden er wekelijks 446 bedrijven getroffen door een cyberaanval in Nederland. Aangezien deze cyberaanvallen steeds complexer en gerichter worden, is proactief reageren belangrijker dan ooit. Omdat het bijna onmogelijk is om als organisatie zelf dagelijks alles te controleren, zijn er oplossingen beschikbaar die je op eenvoudige wijze kunnen ontzorgen. Klanten van Mickcom profiteren van deze diensten om het bedrijf hiertegen te beschermen.  

Kevin: “Samenwerken met Mickcom is belangrijk om Nederlandse bedrijven verder te brengen. Er is genoeg kennis binnen Mickcom waardoor we met veel vertrouwen naar de toekomst kijken.”

Mickcom zal gebruik gaan maken van de innovatieve oplossingen van SecurityHive. Deze lossen de volgende problemen op:

  • Inzicht en grip met Vulnerability Management

Door een fout in de hardware of software van een bedrijf kan er een kwetsbaarheid in een systeem zitten. Door deze kwetsbaarheid wordt het systeem blootgesteld aan risico’s, waardoor er misbruik van gemaakt kan worden. Dankzij Vulnerability Management worden kwetsbaarheden in het netwerk gedetecteerd en wordt er een plan gemaakt hoe de zwakke plek verkleind kan worden om zo de dreiging op een cyberaanval te verminderen.

  • Een alarm met Honeypots

In de ICT-wereld worden Honeypots gebruikt om hackers en virusmakers te lokken. Dit gebeurt door met opzet een kwetsbaar systeem te plaatsen in een netwerk met interessante informatie voor cybercriminelen. Er is geen reden voor legitieme gebruikers om toegang te krijgen tot de Honeypot, waardoor iedere poging tot communicatie als vijandig wordt beschouwd. Honeypots geven bedrijven tijdig een waarschuwing wanneer een hacker gedetecteerd wordt, waardoor de aanvaller geen kans krijgt om toegang te krijgen tot de gegevens.

  • Misbruik voorkomen met Mail Spectator

Phising en e-mail spam zijn de grootste kansen voor hackers om het netwerk van een organisatie binnen te komen. Door deze reden is het van cruciaal belang om te evalueren wat de staat is van jouw e-mailbeveiliging en welke stappen je kunt nemen om deze te verbeteren. Mail Spectator monitort continue domeinnamen. Wanneer iemand hier misbruik van maakt dan krijg je een melding. Dankzij Mail Spectator wordt de beveiliging van jouw e-mail verbeterd, kan misbruik voorkomen worden en verbeter je de reputatie van je domein.

Hieronder een promotie filmpje van een Honeypot!

Werkstation Backup

Maak automatisch back-ups naar de Mickcom Cloud. Beschikbaar voor elke Windows Client, waar dan ook ter wereld, ongeacht locatie en provider.

Lees Meer

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption biedt krachtige versleuteling die wordt beheerd door ESETs managementconsoles en verhoogt de gegevensbeveiliging van uw organisatie om te voldoen aan de databeschermingsreguleringen.

Lees Meer

Microsoft 365 Backup

Helaas verliezen veel bedrijven data, ook in de Cloud.
Dataverlies gebeurt niet alleen door virussen maar ook door menselijk handelen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht