0348-554821 support@mickcom.nl
0

VPS Hosting

Virtual Private Server, hoge prestaties tegen scherpe prijzen

VPS Hosting

VPS Hosting

Onze VPS’en zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te beantwoorden en samen met uw activiteit te veranderen. Wilt u uw VPS upgraden? Dit is zo gepiept, bel of mail en wij passen het direct voor u aan.

Hoge prestaties

Wij assembleren en configureren de servers om u de hoogst mogelijke prestaties te kunnen bieden. Onze VPS’en zijn gebaseerd op de allernieuwste Intel-architecturen, SSD NVMe-storage en een infrastructuur met hoge resilience, zodat ze aan al uw eisen voldoen.

 

Dedicated omgeving

U beschikt over vast toegekende fysieke resources en een complete toegang tot uw virtuele server om uw websites of zakelijke applicaties te hosten. Met de VPS-reeks kunt u uw webprojecten managen in een serveromgeving, die op maat is gemaakt voor uw gebruik.

 

Onbeperkt dataverkeer

Het dataverkeer van uw VPS-server is onbeperkt en heeft een maximale bandbreedte van 2 Gbit/s. Host hiermee zonder extra kosten services of applicaties die veel bandbreedte nodig hebben en bedien uw klanten beter.

 

Back-upopties

Berg met de VPS back-upopties uw gegevens veilig op in externe opslag. Met de Snapshot-optie kunt u met een paar klikken vanuit uw Control Panel een momentopname van uw virtuele server maken.

 

Beschikbaarheid

Een VPS is ideaal om zakelijke applicaties te hosten in een productie- of preproductieomgeving. Onze infrastructuur biedt uw services een lage latency en een hardware-beschikbaarheid, die via SLA gegarandeerd is. Hierdoor bent u verzekerd van een voortdurend stabiele service.

Secure Authentication

Eset Secure Authentication bied bedrijven van elke omvang een eenvoudige en effectieve manier om multifactor authenticatie te implementeren in veelgebruikte systemen.

Lees Meer

Server Backup

De communicatie tussen de te back-uppen server(s) en de Mickcom Cloud verloopt via een versleutelde verbinding. Tevens word de back-up bij ons versleuteld opgeslagen.

Lees Meer

VOIP Telefonie

Nooit meer last van een defecte telefooncentrale in de meterkast? Met de zakelijke telefonie oplossing van Mickcom is dit verleden tijd.

Lees Meer

WEB Hosting

Onze Hosting servers beschikken over SSD schijven, en zijn daarom super snel en geschikt voor elke website.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Kantoor Adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

Bel ons

0348-554821

h

KVK Nummer:

30188181 te Utrecht